All-inclusive op reis

Elke dag van de maand mei een mini-mindfulness oefening (twv €310,-)

  Vier te gekke visualisatie meditaties met ritueel (spectaculaire excursies in jezelf) Deze zijn professioneel opgenomen met muziek en krijg je op MP3 (twv €69,-)

 

  Masterclasses over de thema’s: Aandacht, Liefde voor je Lichaam, Dankbaarheid, (duurzame) Verandering, Vriendschap met jezelf (twv €150,-)

  Vijf Q&A’s met je coach & reisleider Nicoline. Hier kan je al je vragen en strubbelingen bespreken (€100,-)

  Elke week een nieuwe mindfulness meditatie om je aandacht te oefenen en innerlijke vrijheid te ervaren

  Toegang tot het All-Inclusive Resort (een besloten Instagram community met mensen net als jij)

Drie maanden lang toegang tot de 31 oefeningen en rituelen van Mindful Mei, en tot alle masterclasses Q&A’s en meditaties (je krijgt een late check out en bent welkom in het Resort tot eind juli)

Ticket voor het afsluitende LIVE event via Zoom met een transformerende meditatie. (Mega mega mega vet) ‘Surf op je innerlijke kracht’ (twv €49,-)

Koop jouw ticket voor €77,- (ipv €678,-)

Jij zet toch ook All-In op jezelf?

Over Nicoline

Filosoof, Lifecoach en Mindfulness Trainer

Ik ben jouw reisleider tijdens Mindful Mei!

Vijftien jaar geleden stapte ik voor het eerst op een meditatiekussentje en ik dacht dat ik gek werd. Zoveel stemmen, oordelen, afleiding, onzekerheid en gedoe in mijn hoofd. Ik kon het eigenlijk niet aan.

Toch probeerde ik het nog eens. En nog eens. Waarom? Ik had nou eenmaal een yoga tienrittenkaart gekocht op Groupon.

Na die tien keren mediteren was ik hooked. Ik vond het nog steeds niet makkelijk om geconfronteerd te worden met mijn eigen denken en doen, maar als ik mijn ogen na een sessie opende voelde ik me anders.

Lichter, vrijer, blijer.

Precies dat gun ik jou ook. En precies dat gaan we doen deze maand. Je commit je om voor 31 dagen lang elke dag je aandacht te oefenen. Dat doen we door meditatie, maar ook door een heleboel andere rituelen.

Ondertussen heb ik namelijk ontdekt dat niet alleen lange meditaties je dit gevoel kunnen geven. Ook hele kleine oefeningen van maar 1 of 5 minuten helpen jou hierbij.

Ga je mee?

De mooiste vakantie die je kan nemen is de reis naar binnen

Hoe zou je leven er uit zien als jij je helemaal vrij voelde. Als jij op ELK moment van je leven in het beste (reis)gezelschap was dat er maar bestaat?
Want ik heb een verrassing voor je: jij BENT op elk moment in het beste gezelschap dat er maar is. Gewoon jijzelf. Met Mindful Mei ga je op vakantie in jezelf om te ontdekken dat elk moment van jouw leven de moeite waard is, simpelweg omdat jij erbij bent.
Daarom hoop ik dat je All IN bent, helemaal klaar om deze persoon te leren kennen.

Hoe zou je leven er uit zien, als jij op élk moment wanneer jij dat nodig hebt, ruimte kan maken voor jezelf? Hoe zou jouw leven aanvoelen, als je in een split second op vakantie zou kunnen gaan?

Hoeveel meer energie zou je hebben, hoeveel meer plezier in je leven?

Nee, ik beloof niet dat je nooit meer een slechte dag zal hebben, en ook niet dat je nooit meer iets vervelends zal meemaken. Ik beloof je ook niet dat je een loterij of iets dergelijks wint en werkelijk op ieder moment in het vliegtuig kan stappen.

Maar ik geloof wel dat wij ALLEMAAL de skills kunnen ontwikkelen om te genieten op DIT moment. Gewoon in het hier en nu. WAT er ook in je leven aan de hand is.

En dat is waar deze reis om gaat.

All-Inclusive betekent niet alleen dat je een maand lang in de watten gelegd wordt door mij. Het betekent ook dat jij nu het signaal geeft dat je ALL IN gaat op jezelf. En op jouw eigen leven.

Want je bent niks minder waard.

Dit zijn de vier te gekke excursies die je gaat maken

De ‘Ik Ben’ Meditatie

Hiermee ga je voluit leven. Je verbind je met een enorme kracht die altijd in jou beschikbaar is: Jouw aanwezigheid. Deze meditatie helpt je om jezelf met andere ogen te zien en met een liefdevolle stem tegen jezelf te praten. Zodat jij zelfvertrouwen en bewondering voor jezelf krijgt en plezier in wie jij bent.

Diepe ontspanning en droom sessie

Heb je er soms last van dat je in slaap valt tijdens het mediteren? No worries! Deze excursie is bedoeld om bij in slaap te vallen. Gebaseerd op de techniek van Yoga Nidra, neemt deze meditatie je mee naar een mooie droomwereld om je daar vol liefde achter te laten. Slapen was nooit zo heerlijk!

‘Baden in liefde’ ritueel

Deze meditatie doe je terwijl je in bad gaat, of onder de douche staat. Op een moment dat jij jezelf kan terugtrekken en aandacht kan geven aan jouw allerliefste huis: Jouw lichaam. Door deze meditatie te doen ga je steeds meer en meer van jouw lichaam en jezelf houden. Ook, of juist als je er nu meestal oordelen of kritiek over hebt.

De ‘wandel in verwondering’ meditatie

Hier ga je echt op excursie in de wereld om je heen. Dit is een mindfulness loopmeditatie en visualisatie in één. We wandelen zó een nieuwe werkelijkheid in ons eigen lichaam en in de buitenwereld binnen. Met aandacht voor elke stap die je neemt, zie je alles om je heen transformeren.

Herken jij het gevoel van

  • Rondjes rennen voor iedereen, behalve voor jezelf?

  • Je ‘lui’ voelen als je even ‘niks’ doet?

  • Regelmatig vergeten dat jij aandacht aan jezelf en wat jij belangrijk vindt, mag geven?

  • Stress over corona, en tegelijkertijd ook afgestompdheid en verveling?

  • Denken dat het leven maar moeilijk is, in plaats van iets prachtigs?

Dan is het misschien tijd voor jou om kennis te maken met Mindfulness en op een kleine (of grote) vakantie te gaan!
Met Mindful Mei krijg je een mindfulness cursus van 1 maand, waarbij je elke dag een mini oefening van 1-5 minuten krijgt. Makkelijk om in je dag in te passen & genoeg om je leven te veranderen.
Mindfulness helpt bewezen tegen stress en piekeren, maar ook tegen lethargie en afgestomptheid. Precies die rare mengelmoes van emoties die we door corona ervaren.
Deze maand gaat jou helpen om op welk moment dan ook in een oase van rust te zijn, en zonder schuldgevoel van jezelf en jouw leven te genieten, precies zoals jij bent!

Ga mee op reis

Geef jezelf de mooiste vakantie die je kan nemen. Een waar je ELKE dag mee op reis kan, waar je ook bent.

Elke dag van de maand mei een mini-mindfulness oefening (Dit is de bonnefooi vakantie die we met ALLE Mindful Mei reizigers maken)

  Elke week nieuwe mindfulness meditaties om je aandacht te oefenen en innerlijke vrijheid te ervaren

  Vier unieke visualisatie meditaties met bijbehorend ritueel (spectaculaire excursies in jezelf) Deze zijn professioneel opgenomen en afgemixt met muziek en krijg je op MP3 (twv €49,-)

 

  Elke week een masterclass om nog dieper in de stof te duiken. Thema’s: Aandacht, Ontspannen, Bewustzijn, Accepteren, Zelfliefde.

  Elke week een Q&A met je coach & reisleider Nicoline. Hier kan je al je vragen en strubbelingen bespreken.
  Toegang tot het All-Inclusive Resort (een besloten Instagram community met mensen net als jij)

Drie maanden lang toegang tot de 31 oefeningen en rituelen van Mindful Mei (tot eind juli)

Ticket voor het afsluitende LIVE event via Zoom. (Mega mega mega vet) ‘Surf op je innerlijke kracht’ (twv €37,-)

Koop jouw ticket voor €77,-

F A Q

Ik heb nog nooit gemediteerd, kan ik dit wel?
No worries! Je krijgt elke week een aantal instap-mindfulness meditaties om die skills te oefenen. Je kan elke week vragen stellen in de Q&A, en de dagelijkse oefeningen van de challenge nemen je stapsgewijs mee.
Ik mediteer elke dag, vind ik dit wel leuk?
Als je elke dag de tijd neemt voor een meditatie, dan hoor je waarschijnlijk een hoop dingen die je al weet. Tegelijk, als je elke dag mediteert, weet je ook dat je opmerkzaamheid nooit genoeg kan oefenen, en dat als je met een frisse blik kijkt je altijd wel iets nieuws ontdekt.

Ik denk dat er sowieso een paar oefeningen en rituelen voorbij komen die je nog nooit hebt gedaan, en die je supergaaf zal vinden!

Vorig jaar heb ik al meegedaan, is het hetzelfde?
Te gek dat je vorig jaar hebt megedaan! Hopelijk vond je het zo leuk, dat je nu weer aanhaakt. Het thema en de oefeningen die we doen is helemaal veranderd. De masterclasses zijn dus ook helemaal nieuw!
Ik ben bang voor overwhelm, wat kan ik daar aan doen?

Als ik zelf met een cursus mee doe waar veel dingen bij zitten die ik graag wil leren, maar ik denk dat het teveel is om in 1 keer op te nemen maak ik altijd deze afspraak met mijzelf:

Ik wil in ieder geval 1 les meenemen, die iets voor mij in mijn leven veranderd, de rest maakt me dan minder uit.

Niet alles wat voorbij zal komen deze maand is misschien op jouw van toepassing. Maar misschien maakt net die éne meditatie of oefening wel een verschi voor jou waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Wat nou als ik al na twee dagen challenge afhaak?

Oh ik snap je angst! Een challenge beginnen omdat je graag aan iets wil werken, en het vervolgens niet afmaken.

Precies hier om heb ik de All-Inclusive reis ontworpen. Misschien ken je deze uitspraak: When you pay, you pay atention. En zo werkt het echt. Je committeert je ECHT aan de maand, omdat je er wat geld voor betaalt. In je hersenen geef je daarom het signaal: Dit vind ik belangrijk.

Vervolgens hou ik je tijdens de maand bij de les tijdens onze wekelijkse sessies. Je kan het zien als een soort stok achter de deur om ECHT met meer aandacht de maand door te gaan.

Ik vind het duur, kan ik korting krijgen?

Het klopt dat de All-Inclusive trip geld kost. Speciaal voor mensen die niet veel te besteden hebben, maar wel aan Mindful Mei mee willen doen, heb ik de challenge gemaakt (inschrijven kan hier). Vergis je niet, dat de challenge gratis is, betekent niet dat hij niet super waardevol is, en dat ik eigenlijk gek ben om zoiets uitgebreids weg te geven.

Maar denk eens in wat je normaal gesproken koopt voor 77 euro: Als je een maand lang elke dag een kopje koffie buiten de deur koopt dan ben je er. Of als je een nieuwe trui koopt. Of als je een avondje lekker uit eten gaat. “Maar dat kan nu helemaal niet!” Klopt, misschien is Mindful Mei wel je avondje uit eten 😉

Ik weet natuurlijk niet wat jouw geldsituatie is, maar ik weet wel dat je deze maand lessen kan leren waar je de rest van je leven je hele leven mee kan veranderen. En dat is natuurlijk onbetaalbaar.

Je kan altijd mee doen, dan maken we deze afspraak. Als je na twee weken denkt: Ik heb hier niks aan en leer hier niks van, dan kan je jouw ingevulde werkboek aan me opsturen en krijg je van mij je geld terug.

 

Ik denk dat ik er niet elke dag bij kan zijn, wat nu?

Geen probleem. Als je mee doet met Mindful Mei All-Inclusive blijf je 3 maanden lang, dus tot in de zomer toegang houden tot alle dagelijkse oefeningen, de workshops, meditaties. Je kan inhalen, of door blijven oefenen. Net wat jij wil.

Ik heb geen Instagram, wat nu?
Zonder Instagram kan je sowieso met de 31 dagen challenge meedoen (inschrijven kan hier) Om met de All-Inclusive reis mee te gaan, kan je een Instagram account aanmaken. We zitten in een besloten prive-account, en ik leg in de account uit hoe het precies werkt.
Ik zit erg met mezelf in de knoop, kan dit mij helpen?
Mindful Mei is zeker geen vervanging voor therapie, maar het kan daar wel een mooie aanvulling op zijn. We focussen op het ontwikkelen van aandacht. Voor ons innerlijke leven (gedachten en gevoelens) en voor de wereld om ons heen (opmerkzaamheid en nieuwsgierigheid). Als je therapie hebt, en niet zeker weet of dit erbij past, bespreek het dan met je therapeut. Als je erg in de knoop zit en nog geen hulp hebt gezocht, ga dat dan doen. Jij bent het waard.