Welkom op vakantie

Het thema van vandaag is verwennen.

Gisteren deden we niks, vandaag mag jij jezelf daarvoor belonen door je heerlijk in de watten te (laten) leggen.

Meditatie voor zelfliefde

Jezelf verwennen is vaak een zinnenprikkelende ervaring. Een overheerlijk broodje waar je van geniet terwijl de zon schijnt. Een uitgebreide warme douche met je lievelings schuim. Een fijne massage met geurende olie. Een huis vol met de prachtige kleuren van je lievelingsbloemen. Schone lakens op je bed en dan vroeg onder de wol met een spannend boek. Een terrasje boeken waar je lekker gaat mensen kijken onder het genog van een kopje thee en een taartje. Een hele dag vrijmaken om te besteden aan je hobby.

Welke kies jij? Of heb je nog een ander idee.

Verwen Jezelf

Als je een dag kon ontwerpen die de allerleukste dag zou zijn ooit. Hoe zou jouw favoriete dag er dan uit zien?

Zomaar een vraag die mij altijd prikkelt om te bedenken: Waar heb ik nou echt zin in? En hoe zou ik iets uit die favoriete dag op DIT moment kunnen beleven?

En zo’n moment in je dag bouwen, dat bij je lievelingsdag zou horen – dát is voor mij verwennen.

Meestal maken we pas tijd voor zelfverwennerij als we iets moeilijks gepresteerd hebben, of een succes behaald hebben.

Maar bedenk even dit: Als jij gisteren hebt ontspannen dan heb je iets moeilijks gepresteerd, want we vinden het vaak maar lastig om onszelf rust te gunnen.

Verwennen is ook iets dat bij zelfliefde hoort. Het is iets wat je jezelf gunt, omdat je het waard bent.

En bij voorkeur is verwennerij iets waardoor je het gevoel hebt dat er voor je gezorgd wordt, of dat jij voor jezelf zorgt.

Voor mij zit er altijd een lijfelijk aspect bij. Daarom heb ik ook het ‘baden in liefde’ ritueel opgenomen (te beluisteren in het All-Inclusive Resort)

Vandaag ga ik live op Instagram met Lisanne van Meisjes van de Maan. Zij is selflove expert en weet precies hoe je jezelf kan verwennen.

Laat aan mij weten hoe jouw zelf-verwen moment wat! Stuur me een DM of tag mij (@nicolinesmalbraak) in je berichtje op Insta.

Liefs, 

Nicoline

“Verwen jezelf elke dag, gewoon omdat jij het bent”

Het All-Inclusive Resort

Deze week kan je het ‘baden in liefde’ ritueel in het resort vinden. Een meditatie die je doet terwijl je in bad zit of onder de douche staat en die jou helpt om vervuld te zijn met dankbaarheid voor jouw lichaam en jouw leven.