Welkom op vakantie

Het thema van vandaag is ruiken.

Ook al ben je niet vaak bewust van wat je ruikt, je hoeft je neus niet op te halen voor dit zintuig (of natuurlijk wél)

Vandaag gaan we het onderzoeken!

Ga op vakantie met je neus

Ruiken

Het meest subtiele zintuig dat we hebben.

We zijn ons er meestal niet van bewust dat we de hele dag door dingen ruiken. Maar als we een geurloos bestaan doorgaan, vinden we dat vreselijk.

Bij een corona besmetting is het verlies van geur een van de symptomen, waardoor dit zintuig en hoe belangrijk het voor ons is, de afgelopen tijd wat extra aandacht heeft gekregen in de krant en in boeken.

Dus laten we vandaag onze neus een feestje beleven!

We geven hem een vakantie.

Steek je neus vandaag expres in alles wat je heerlijk vind ruiken, je in vervoering brengt en je meteen meeneemt naar een fijne plek.

Want dat is wat geuren kunnen doen. Een zweempje van een specifieke geur brengt je onmiddellijk terug bij een of andere herinnering.

Geuren kunnen ons thuis laten voelen, en laten ons ook heel duidelijk weten dat we ergens anders zijn.

Welke geuren associeer jij met jouw vakantieherinneringen?

Kan je vandaag die geuren opzoeken en je mee laten voeren?

Maak een foto van jouw ervaring vandaag, of schrijf het op en laat aan mij weten hoe het was! Stuur me een DM of mail of tag mij (@nicolinesmalbraak) in je berichtje op Insta.

Wat ruik jij?

Liefs, 

Nicoline

“Geef je neus eens een vakantie”

Het All-Inclusive Resort

We zijn in een nieuwe week aangekomen van de vakantie, dus er staat een nieuwe exclusieve meditatie klaar. Deze keer is het de diepe ontspannings en slaap meditatie. Om je lichaam maximaal te laten ontspannen.

Upgraden naar Al-Inclusive kan nog steeds, dan krijg je direct toegang tot de meditatie & kan je alle oefeningen en meditaties van de afgelopen week nog vaker bekijken.